zondag 26 juli 2015

Nieuwe workshop ruimte..

Hulde aan Ronald.. mijn man. Hij kwam met het briljante idee. Aangezien mijn hobbykamer toch echt te klein begon te worden. Of zal het zo zijn dat ik gewoon teveel spullen heb?! Hmm..
Om van kamer te ruilen.. Wij naar een kleinere kamer en de hobbykamer naar de grootste slaapkamer van het huis. Nu kan ik er namelijk meteen een workshop ruimte van maken en heb ik alles bij de hand.

En hoef ik niet meer met de zware trolley naar beneden of weer naar boven. Voor de wekelijkse workshop. En aangezien ik altijd alles aan iedereen wil laten zien. Niet meer als een dolle stier, de hele avond naar boven en weer naar beneden. Om aan het einde van de avond tot de ontdekking te komen. Dat er meer Stampin`Up! spullen beneden liggen. Dan daadwerkelijk in de hobbykamer waar ze horen.

Maar ja waar begin je dan? Dit is de oude hobbykamer. Ik had de planken inmiddels al leeg gepakt.Tja en dan begint het leeghalen. Pas dan kom je er werkelijk achter wat je allemaal hebt. Soms is verhuizen helemaal niet verkeerd. En de perfecte tijd om eens je dingen uit te zoeken. En weg te doen wat weg kan. Of wat je inmiddels niet meer gebruikt. Soms zet ik dingen op marktplaats of geef ik het aan een vriendin. Maar meestal gaan mijn overgebleven hobbyspullen richting mijn dochter Emma. Die zich er dan weer heerlijk mee uitleeft.
Maar waar laat je alles in de tussentijd. Op de gang en in de grote slaapkamer. Daar moet het uiteindelijk toch allemaal naartoe. 

En dan begint het schilderen. Omdat de deur van de allerkleinste slaapkamer er niet uit kon. Hebben we uit eindelijk besloten dat onze zoon naar deze kamer ging. Omdat ons bed er alleen in zou passen als we de deur er uit zouden halen. 


 zo zag de kamer er uit.


 en zo ziet hij er nu uit. Een echte jongens kamer.


 Het kastje heb ik opgehangen. Zo heeft hij meer ruimte                     om rotzooi te maken. ;-)


Morgen meer over de grote verbouwing.

Groetjes Wendy

1 opmerking:

  1. Woehoeeeee dat ziet er goed uit Wendy....je pakt het meteen groots aan!

    BeantwoordenVerwijderen