Ben je creatief? / Demo worden!

En kom je altijd hobbyspullen tekort.

Lijkt het je leuk om zelf demonstratrice te worden. Kom dan gezellig in mijn team.

Als Stampin`up! demonstratrice heb je altijd minimaal 20% korting op je aankopen. En verdien je daar ook nog eens commissie over. Daarnaast ben je natuurlijk als eerste op de hoogte van de leuke nieuwe dingen die komen gaan. Kun je een maand eerder bestellen uit de komende catalogi. En kun je naar leuke team bijeenkomsten in Nederland. En naar de convention van Stampin`Up! waar je weer allemaal leuke ideeen op kunt doen. En ook allemaal leuke nieuwe dingen en producten krijgt van Stampin`Up! Je maakt kennis met demonstratrices van over heel Europa.

Instappen kost je eenmalig 129 euro en je mag dan voor 175 euro uitzoeken aan producten. Over je eerste instap bestelling betaal je geen verzendkosten. Daarna betaal je per bestelling 5,95 verzendkosten. Doe je in de 40 dagen na je aanmelding nog een bestelling van minimaal 200 euro dan krijg je op die bestelling niet 20% maar 30% korting. Alle beetjes helpen.

Daarnaast hoef je niet te demonstreren. Als je zoiets hebt van ik houdt het lekker voor mezelf dan is dat ook prima. Het enige wat Stampin`Up van je vraagt is dat je voor 300 euro in het kwartaal besteld dit is zonder btw. Met btw zit je op een goede 365 euro. Wil je dit niet en vind je de aanbieding van het instappen alleen leuk. Dan hoef je na je instapbestelling niets meer te doen en word je vanzelf weer uitgeschreven.

Heb je vragen over het demonstratrice worden. Aarzel dan niet en bel, mail, app of stuur rooksignalen. Het maakt allemaal niet uit ik beantwoord ze graag.

Wil je je meteen aanmelden dan kan dat via deze link

Groetjes Wendy
06-44204879

Geen opmerkingen:

Een reactie posten