Party/Workshop

Lijkt het u leuk om bij u thuis een gezellige partyavond te houden dat kan. U regelt een aantal (zoveel als er bij u goed aan tafel kunnen zitten om te werken) vrienden/vriendinnen, broers/zussen, moeder/oma, kennissen, collega`s en noem het allemaal maar op. En ik zorg voor de materialen. Samen zorgen we voor de gezelligheid. 

Een party duurt ongeveer 21/2 uur. Meestal starten we om 20 uur. En zijn dan met bestellen en alles rond 22.30 uur klaar. Bij een gezamelijke bestelling van minimaal 200 euro, krijgt u als gastvrouw al 30 euro hostess punten. En mag u dus voor 30 euro aan gratis producten uitzoeken hoe leuk is dat.
Zodra de party is geweest en de betaling is geregeld (er wordt altijd aan mij betaald. U als hostess heeft hier geen omkijken naar) Bestel ik de producten en dan zijn de producten binnen een week binnen.

Heeft u aan dit alles geen zin, of u heeft niet zo`n grote tafel. Dan is er nog de mogelijkheid om bij mij thuis een workshop te volgen. Deze duurt ook zo`n 2 uur en het gemaakte mag u naderhand mee naar huis nemen. Bestellen kan tijdens de workshop of daarna en ook hier geld zodra de betaling is geregeld. Worden de producten besteld. En heeft u ze binnen een week in huis. (mits alles voorradig is natuurlijk)

Betalen kan middels een bankoverschrijving of contant.

Heeft u na dit alles gelezen te hebben zoiets van dit is echt wat voor mij neemt u dan contact op met mij. Per mail of op telefoonnummer 06- 44204879 en dan plannen we een afspraak.

Voor workshopdata bij mij thuis kijkt u bij het item agenda boven aan de pagina.


1 opmerking:

  1. De workshops zijn erg gezellig en leerzaam.thnx wendy gr paula

    BeantwoordenVerwijderen