zaterdag 5 november 2016

Swaps Onstage
Vandaag heb ik een bijeenkomst in Amsterdam van Stampin`UP! 
Hier komen we bij een om ideeën te wisselen en de nieuwe voorjaarscatalogus te zien. En in te zien. En natuurlijk mee te nemen. 

Voor deze bijeenkomsten kun je er voor kiezen om een swap te maken. Dit houdt in dat je een project een aantal keer maakt. Zodat je met andere demonstratrices kunt ruilen. En zo dus ook weer nieuwe ideeën mee naar huis neemt. Ontzettend leuk en gezellig. 

Mocht je zelf ook zoiets mee willen maken. Meld je dan ook aan als demonstratrice! In mijn team om in dat van iemand anders. Wil je zoiets in het klein mee maken. 25 november heb ik thuis een swap party. Waarvoor je ook max. 8 projecten maakt. En deze ruilt met de andere deelnemers. Tevens kun je mijn swaps bewonderen en fotograferen die ik mee terug neem uit amsterdam. 

Ik heb er dit jaar voor gekozen om telefoonhangers te maken met de Cookie Cutter bundel. (143493)
Ik heb deze met staZon (101406) gestempeld op het ouderwetse krimpie dinkie. En daarna ingekleurd. Dit kan met potloden maar ook met de helaas uit de handel genomen Blender pennen van SU. Als je klaar bent met kleuren pons je ze uit en maak je er vast een gaatje in zodat er straks een ringetje of een lintje of iets dergelijks aan kan. Krimpie Dinkie kun je krimpen in de oven maar ook met de heattool (129055) van Stampin Up! 


Om de hanger af te maken heb ik linen thread (104199) met kraaltjes geregen en er 2 soorten lint aan bevestigd. Ruched Ribbon in de kleur Emerald Envy (141425) en Ribbon Gold (134583) Hierna heb ik alles bevestigd aan een stofplug die je in de koptelefoon aansluiting van je telefoon kunt stoppen.


Zo heb je dus een echte SU hanger voor aan je telefoon.

Voor mijn collega/vriendinnen ben ik ook nog even creatief geweest. Ik heb gepersonaliseerde etui`s gemaakt. Groetjes Wendy

1 opmerking:

  1. Via Maria kwam ik op je blog omdat ze een link zette naar je popup panel kaart. Mooi is die!
    Ook je schrinkjes vind ik leuk alsook de pennenzak. Ik doe dat ook allemaal graag, dus ik ga je volgen! Fijne avond nog!

    BeantwoordenVerwijderen